Dit zijn de mensen achter Stichting Mijn Masker Af!Stichting    
Mijn Masker Af

 

Vijf jaar na de publicatie van het boek Ik Zet Mijn Masker Af (Gertie Mooren) is op 24 september 2019 de Stichting Mijn Masker Af opgericht.

Het bestuur van de stichting bestaat uit Herman Vermazeren (voorzitter), Jeanine Aarts (secretaris), Ron Steeghs (penningmeester),

Op deze foto de coördinatoren Jasper Coenen (links) en Gertie Mooren (rechts) 

Stichting Mijn Masker Af is bij KvK geregistreerd onder nummer 75917408, en RSIN 860440813. De Belastingdienst heeft Mijn Masker Af erkend als ANBI instelling. Meer over de stichting, haar doelen en het beheer is te vinden in het Beleidsplan 2020 - 2024. Via de knop onder deze tekst is het beleidsplan te downloaden.

 

 

 

SAMEN DELEN, SAMEN HELEN
Jongeren steunen jongeren, dat is hoe Mijn Masker Af te werk gaat. De gastlessen worden gegeven door jongeren die hun eigen ervaring delen. Zo kunnen zij hun leeftijdsgenoten stimuleren om hun verhaal ook te delen, om het taboe van 'verlies' te doorbreken.

 

De jongerengroep wordt gevormd door een wisselend aantal jongeren, elk met hun eigen verhaal. Zij zetten zich in voor de gastlessen, maar staan bijvoorbeeld ook klaar voor een-op-een contact. Want soms is het makkelijker om te praten met een leeftijdsgenoot, iemand die begrijpt wat je mee maakt.  

 

 

Sinds 2019 is Mijn Masker Af een stichting, en een erkende ANBI-instelling. Het bestuur fungeert als een professionele ondersteuning van de jongerengroep en haar activiteiten. Stichting Mijn Masker Af is bereikbaar via info@mijnmaskeraf.com of via het contactformulier op deze website. 

 

 

Download
Beleidsplan MMA 2020 - 2024-3.pdf
Adobe Acrobat document 348.3 KB


In warme herinnering...       HELMIE HAEGENS, ambassadeur voor het leven!
Toen Helmie een presentatie van Mijn Masker Af had gezien en o.a. Jasper Coenen leerde kennen, verkondigde ze overal hoe belangrijk zij het vond dat jongeren de mogelijkheid krijgen om samen over 'lastige' thema's te praten. Helmie werd een echte ambassadeur voor onze stichting. 
Helaas overleed Helmie op 1 februari 2022. Lieve Helmie, je was en blijft ambassadeur van Stg. Mijn Masker Af. We nemen je mee in alles wat we doen. Daardoor zal je voor ons altijd aanwezig blijven...  Dank je wel voor wie je was en voor wie je altijd zult blijven.
Bestuur en jongeren van Stg. Mijn Masker Af