Ticket Symposium Begrijpend Leven! Hoe dan?

Op 9 juni 2023 zullen wij in Supply Chain Valley in Venlo, een enorm inspirerende omgeving waarin de young potentials volop kansen en mogelijkheden krijgen, stilstaan bij hoe dan begrijpend te leven. Samen met jongeren van Stichting Mijn Masker af, ouders, docenten, hulpverleners, beleidsmakers en politici zullen we u meenemen naar de praktijk zodat u met een rugzak vol tools weer terug kunt keren naar uw eigen werkplek om er direct mee aan de slag te gaan.

In het plenaire ochtendprogramma gaat dagvoorzitter Jojanneke v.d. Bosch adhv fragmenten uit de film 'De Klas van Juf Bo' met jongeren, ouders, docenten en beleidsmakers en met deelnemers van het symposium in gesprek over thema's die er bij jongeren spelen. Ook zal jongerentheater TRAXX de interactieve voorstelling GELUK(t) presenteren. En het eerste exemplaar van 'Begrijpend Leven' zal overhandigd worden aan gouverneur van Limburg Emile Roemer.

Het middagprogramma bestaat uit een carrousel van workshops, waar ieder tzt een tweetal keuzes heeft uit: Gastles Mijn Masker Af, Levenslessen Begrijpend Leven, jongerentheater TRAXX, Abbie Chalgoum, en Levenslessen voor de Basisschool. 
We sluiten de middag af met een videoboodschap die door jongeren zelf is gemaakt en die iedereen kan verspreiden.

En... diegenen die betrokken zijn bij een organisatie of stichting die aansluitend 'werk' doet,  bieden we de mogelijkheid om zich direct na afloop middels een 'pop-up market' te presenteren. Hieraan zijn geen kosten verbonden als alleen het deelnamebewijs voor het symposium en 'iets' voor in de goodiebag. Wanneer je hiervan gebruik wilt maken, stuur ons een mail.

Schrijf je snel in voor dit unieke symposium waarbij we ook een aantal zeer bijzondere gasten als spreker mogen begroeten o.a. jongeren van Stichting Mijn Masker Af,Emile Roemer, Lisa Westerveld, Marlou Jenneskens, Abbie Chalgoum, theatergroep Traxx, Stichting Wat kies jij? en Peter Pardoel.

Prijs inclusief entree, lunch én boek Begrijpend Leven.

€ 49,00

Boek Begrijpend Leven

Vooruit bestelling boek 'Begrijpend leven' 
Een handreiking voor ouders, leerkrachten, hulpverleners, beleidsmakers en verder iedereen die met kinderen en jongeren omgaat. Met bij elke levensles één of meerdere filmpjes van o.a. videomaker en avonturier Govert Sweep, verdiepende informatie voor volwassenen en verwerkingsopdrachten als reflectie op eigen leven.
Doel van 'Begrijpend leven' is dat iedereen meer inzicht krijgt waarom iemand doet zoals hij doet (kompas), hoe hij omgaat met levensgebeurtenissen (het weer), hoe hij als kapitein op eigen boot zelf de peddels zet en hoe golven van anderen invloed hebben op iemands koers.
Belangrijke en laagdrempelige inzichten. Voor nu... en later. En niet alleen voor leerlingen, ook voor volwassenen. Want ook zij hebben dit nooit eerder geleerd.

 

Boek wordt geleverd ná het symposium op 9 juni a.s. De levertijd is dan 3-7 dagen

€ 19,50

  • Levertijd: 3-7 dagen